Agenda en Nieuws

Proficiat!

 

Tijdens onze jaarlijkse Nieuwjaarsontvangst mochten we 3 leden van de Raad van bestuur huldigen. ze kregen uit handen van voorzitter Piet De Langhe de Gouden Fedekam Medaille als dank voor hun inzet:

  • Proost Henk Laridon, 15 jaar
  • Secretaris Marc Monstrey, 20 jaar
  • Ere-voorzitter Jan Tilleman, 25 jaar Proficiat en bedankt!

 

Project: Spotlicht op de majorettes!

 

 

Kon. Fedekam West is reeds 32 jaar de organisator van de Taptoe Brugge, de grootste outdoor taptoe van België. Op zaterdag 3 juli 2021 om 20u30 staat de 34ste editie op de kalender met show- & marchingbands uit binnen- & buitenland.

 

Omdat we de majorettes in West-Vlaanderen een warm hart toedragen starten we het project: Spotlicht op de majorettes op waar we een massed twirling band willen samenstellen die zal aantreden tijdens het programma van de Taptoe Brugge.

 

Alle majorettes uit West-Vlaanderen kunnen deelnemen aan dit project. Ze zullen door een Rik De Troyer als externe lesgever en hun eigen coaches de show aangeleerd worden. Alle praktische schikkingen hiervoor zullen we toelichten en bespreken op een bijeenkomst op 7 maart 2020. Indien u hierop wil uitgenodigd worden stuurt u een mail naar fedekamwvl@fedekam.com